Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικο "τάμα"

Είναι πάνω από είκοσι χρόνια που συχνάζω σ΄ένα καφενεδάκι στο κέντρο στην Ναυαρίνου. Μέχρι το 96 το είχε κάποιος παπούς ο οποίος κάποια στιγμή πήρε σύνταξη και εξαφανίστηκε. Το πήραν δυό νέα παιδιά (νομίζω κούρδοι) και το καφενεδάκι συνέχιση τη πορεία του. Εκτός τις άλλες φορές το έχω σαν "τάμα" να πάω να πίνω καφέ παραμονές Χριστουγέννων συνήθως φορτωμένος βιβλία από τη διπλανή "Πρωτοπορεία".  Ειδικά όταν είχε άσχημο καιρό καθόμουν στη βιτρίνα έπινα το καφεδάκι μου κάπνιζα το τσιγαράκι μου με τη συνοδεία κλασικής μουσικής και φυλλομετρούσα τα καινούργια βιβλία μου. Έτσι και φέτος έκανα την απαραίτητη βόλτα αλλά με περίμενε ακόμη μία ευχάριστη έκπληξη. Οι τοίχοι ήταν γεμάτοι με φωτογραφίες του Τούρκου φωτογράφου Άρα Γκιουλέρ (http://www.javger.blogspot.gr/2010/06/ara-guler.html)

Μια μικρή έκθεση φωτογραφίας.
Έτσι αν περάσετε από τη Ναυαρίνου πάτε να πιείτε ένα καφεδάκι στο στέκι μου να δείτε και λίγες όμορφες φωτογραφίες του Άρα Γκιουλέρ και να ακούσετε και ωραία μουσική (όπως mercan dede).
( http://www.youtube.com/watch?v=jo_mohlpWuA).

 Επιτρέπονται και τα  σκυλιά (αρκεί να είναι ήσυχα όπως αυτό της φωτογραφίας) .

3 σχόλια:

  1. Χρόνια πολλά. Καλά Χριστούγεννα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια πολλά στα παγωμένα Γιάννενα. Πόσο θα ήθελα να ήμουν εκεί. Να γυρνούσα με τη μηχανή μου μες στην ομίχλη του μώλου και να φωτογραφίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφο. Θα το επισκεφτώ, καθώς κυκλοφορώ στην περιοχή. Καλές σου γιορτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή