Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2011

Ο μικρός Νεκτάριος

μεγάλωσε , έγινε ένα μικρό όμορφο γεράκι και πετάει πάνω από την πανεπιστημιούπολη περήφανο. Ήδη έχει τα πρώτα "λάφυρα" μικρές σαυρούλες απ' ότι μπορώ να διακρίνω. Έρχεται όμως μερικές φορές στο παράθυρο που μεγάλωσε. Ίσως να νοσταλγεί κι αυτό τα "παιδικά του χρόνια"  έστω κι αν αυτά κράτησαν λίγες μόνο μέρες.
Τρίτη, 26 Ιουλίου 2011

Νοσταλγία. 37 χρόνια πίσω.

37 χρόνια ακριβώς. Ιούλιος στην Αθήνα. Η Κύπρος στην οδό του μαρτυρίου και μεις εδώ  με τη χούντα και τις επιστρατεύσεις και όλα τα γνωστά. Τα βράδια όμως καλοκαιρινό σινεμαδάκι, τσιγαράκι και μπυρίτσα. Ένα απ΄αυτά το ΕΚΡΑΝ στην Ζ. Πηγής πάνω από την πλατεία Εξαρχείων.
Κρατάω ακόμη αυτά τα μκρούλια φτηνά χαρτάκια που είχαν υποτίθεται  ανάλυση της υπόθεσης του έργου, αλλά και διαφημίσεις για τα επόμενα έργα.

Τη Δευτέρα μας περίμενε "Η ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΩΝ". Μάταια. Μας πρόλαβαν  τα γνωστά γεγονότα του Ιουλίου και το ταξίδι της επιστροφής στα Γιάννενα.Τρίτη, 19 Ιουλίου 2011

Καλοκαιρινή ερημιά

Κουρελιασμένα συνθήματα. Άδειοι διάδρομοι.
Μιά μελαγχολία.
Τί να διαβάζει άραγε μόνη της στους 40 βαθμούς ;Τρίτη, 12 Ιουλίου 2011

Νεκτάριου συνέχεια

Με τη μηχανή της Μαργαρίτας (και 400σάρη τηλεφακό) πετύχαμε τη γερακίνα σήμερα πρωί, πρωί.


Έφερνε το πρωϊνό στο μικρό Νεκτάριο.

Έλα μικρούλη μου και μη γκρινιάζεις!!


Μπράβο αγάπη μου


(Απαίσιος είναι ο άτιμος αλλά εμείς τον αγαπάμε και μας φαίνεται κούκλος!!)


Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2011

Της Γερακίνας γιός!!!

Ο διάλογος είναι πραγματικός και έγινε στο κυλικείο του Φυσικού. Περιμένουμε για καφέ, εμφανίζεται ένας καθηγητής του Μαθηματικού και εμείς λέμε για πλάκα (μια και το έχουμε ήδη αποφασίσει) ότι σήμερα έχουμε βαφτίσια !! και ο μαθηματικός γυρνάει στη Νεκταρία και αφελέστατα ρωτάει "δικό σας  είναι" ; και η Νεκταρία όχι "της γερακίνας γιός".

Προς τιμή της Νεκταρίας λοιπόν που πρώτη τα ανακάλυψε, το μικρούλη μας το βαφτίσαμε σήμερα και το όνομα αυτού ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ.


Κούκλος είναι ο μικρός μας Νεκτάριος!!!
Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2011

Πανεπιστημιακά Γεράκια !!!

Κάποτε μιλάγαμε για τα Αμερικάνικα γεράκια της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ. Τώρα έχουμε και τα πανεπιστημιακά γεράκια. Μη πάει ο νου σας σε κακό (που λέει και ο Παπακωνσταντίνου). Τα πανεπιστημιακά γεράκια είναι πραγματικά και είναι απέναντι από το παράθυρό μου. Πού βρέθηκαν γεράκια στην Πανεπιστημιούπολη; Αγνωστο. Είναι ολόκληρη οικογένεια. Σήμερα θα δούμε τη μαμά γερακίνα και το μωράκι της. Ο μπαμπάς και ο μεγάλος αδελφός είναι  σε ταξίδι.Έχουμε και μικρούλη 
Κάτι άρπαξε η μαμά γερακίνα και τρώει

Πρέπει να φάει και το μωράκι μας στον κάτω όροφοΤο ταϊζει στο στόμα!!
Και κάθονται αγκαλιασμένα.